Foto natečaj "barve jeseni"

27.09.2017 14:56

Na galeriji E-fotografija boste našli nov fotografski natečaj na temo "barve jeseni". Tako kot prejšnjič bomo izbrali 12 najboljših fotografij, jih nagradili in razstavili v trgovini. Tu je čas toplih jesenskih barv, listja, meglic... Uporabite svojo domišljijo!

ROK ZA ODDAJO FOTOGRAFIJ:
Rok za oddajo fotografij je  5. november 2017 do polnoči.


RAZPISNI POGOJI - DODAJANJE FOTOGRAFIJ:
Sodelujete lahko vsi registrirani v Galeriji. Kako se registrirati v Galerijo e-Fotografija?
Avtor lahko v Galerijo doda največ 10 (deset) fotografij (obvezno v ležečem formatu). Fotografije so lahko črno-bele ali barvne.
Fotografije se naložijo v temo "NATEČAJI". V spodnjem levem delu zaslona je zapis DODAJ FOTOGRAFIJO


RAZSTAVA IN PODELITEV NAGRAD:
Nagrajene fotografije bodo natisnili v podjetju CEWE.si in bodo razstavljene v trgovini Foto Beseničar. Nagrajeni avtor bo poslal fotografijo v višji ločljivosti za tisk (minimalno 3000 točk po daljši stranici).
Žirija bo podelila nagrade ob otvoritvi razstave, ki bo 6. decembra 2017 ob 17. uri, v trgovini Foto Beseničar. Podatki bodo objavljeni tudi na spletnih straneh organizatorjev www.besenicar.si, www.cewe.si in e-fotografija.si. Nagrajenci bodo obvestila prejeli po elektronski pošti, ki so jo navedli ob prijavi v Galerijo. Nagrajenci morajo nagrado prevzeti osebno na otvoritvi (to lahko stori tudi nekdo drug v njihovem imenu).
Po zaključku razstave bo avtor natisnjene fotografije lahko prevzel.


NAGRADE:
1. nagrada: Moja CeWe foto knjiga, darilni bon v vrednosti 40€ podarja CeWe; 2.-12. nagrada: praktična nagrada, podarja Foto Beseničar


Avtor, ki želi oddati fotografijo na natečaj, mora biti v Galeriji registriran z vsemi podatki, ki so odprti v oknu prijave. V nasprotnem primeru morebitno izbrana fotografija oz. njen avtor ne bosta nagrajena. Kdor od že prijavljenih še nima vnešenih vseh popolnih podatkov, jih lahko dopolni. Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na e-poštni naslov (GALERIJA).