Premierna predstavitev Nikon D7500

13.06.2017 15:36

Nikon v trgovini Foto Beseničar organizira Nikon Road Show, v okviru katerega bodo potekale predstavitve Nikon fotoaparatov in objektivov - v naši trgovini v četrtek, 15. junija, od 12. ure naprej. Za konkretne in korektne nasvete bo skrbel Andrej Korenč.

Zvezda predstavitve bo D7500 ter novosti, ki bodo na naših prodajnih policah v drugi polovici junija. To so Coolpix W300, nov kompaktni fotoaparat za vse prave pustolovce ter trije objektivi, in sicer prvi Nikonov objektiv FX ribje oko v zoom obliki in z razponom goriščnic 8-15 mm in svetlobno močan fiksni 28-milimetrski objektiv FX s svetlobno jakostjo f/1.4, za format DX pa je Nikon predstavil ultraširokokotni zoom objektiv s funkcijo VR in razponom goriščnic 10-20 mm.  

Profesionalni Nikonov fotograf Iztok Medja bo na predavanju ob 17h predstavil uporabniško izkušnjo fotografiranja s fotoaparatom D7500. V vseh pogojih fotografiranja je namreč v okolici Soče in Bovca fotografiral adrenalinske aktivnosti, kot so kajak, zipline, kanjoning in drugo.

Vabljeni torej v četrtek popoldan.

Ekipa Foto Beseničar