27.10.2016 13:37

V sklopu ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala bo 15. novembra ob 17.30 v Cankarjevem domu v Štihovi dvorani okrogla miza o snemanju filmov s fotoaparatom/kamero Panasonic Lumix GH4. Zaradi zagotovitve dovolj prostora prosimo za predhodno prijavo.

Ricoh Theta SC je najnovejši član družine kamer s 360-stopinjskim zajemom Ricoh Theta, ki pa je odeta v bolj barvito obleko. Gre za nekoliko poenostavljeno in cenovno dostopnejšo verzijo premium modela Theta S, ki pa še vedno nudi veliko.

Panasonic Lumix LX15 je naslednja generacija svetovno poznanih Panasonic LX premium kompaktnih fotoaparatov. Vgrajena funkcija snemanja 4K video posnetkov pomeni, da je kot nalašč za vse foto navdušence, ki želijo izražati svojo kreativnost kadarkoli in kjerkoli.

Lastnosti, ki jih prinaša Lumix FZ2000, so daleč nad omejitvami običajnih kompaktnih fotoaparatov, saj prinaša visoko zmogljivo fotografijo in vrhunsko snemanje videoposnetkov. Lumix FZ2000 je zelo zmogljiv fotoaparat tako za polprofesionalno uporabo kot tudi za izkušene profesionalne fotografe, ki iščejo najvišjo kakovost slike v kompaktnem ohišju.

Panasonic je predstavil robustni Lumix DMC-G80, najnovejši aparat v razredu visoko zmogljivih brezzrcalnih fotoaparatov. GX80 združuje najnaprednejše tehnologije in praktične funkcije v kompatnem in trpežnem ohišju ter je ustvarjen, da presega vaša pričakovanja.

Japonski proizvajalec fotografskih filtrov in ostale dodatne opreme Marumi je predstavil njihove najboljše zaščitne filtre do sedaj: Marumi EXUS Solid. Ti so kar 7-krat trši od običajnih zaščitnih filtrov in nudijo odlično zaščito za objektive, novi antirefleksni, antistatični in vodoodbojni premazi pa zagotavljajo najvišji nivo kvalitete slike ter enostavno čiščenje.

Joby GripTight POV Kit je vsestranski nosilec za pametne telefone, ki nudi dober oprijem za čudovite fotografije, gladke videoposnetke in kreativno kadriranje. Ta vsestranski in lahki nosilec ima vgrajeno tudi Impulse Bluetooth® prožilo za Android in iOS naprave.

Nova serija filtrov Hoya HD Nano je posvečena profesionalnim fotografom in je zasnovana, da zdrži tudi najtežje pogoje ter naključne fizične poškodbe. Poleg kemično ojačanega optičnega stekla serija HD Nano predstavlja novo razviti premaz, ki je izjemno odporen na praske in tako zagotavlja zanesljivo zaščito ne le objektiva, ampak filtra samega.