Splošni pogoji Canon akcije Razširite svoj horizont

Canonova določila in pogoji za sodelovanje v promocijski akciji Upgrade to Canon
 

 1. PROMOCIJSKI IZDELKI, TRAJANJE PROMOCIJE IN SODELUJOČI

 

 1. Ta promocija velja samo pri nakupih katerega koli od spodaj naštetih izdelkov (dalje "promocijski izdelki") na področju Republike Slovenije, prodanih s strani pooblaščenih trgovcev, ki sodelujojo v promociji, med 16. 9. 2019 in vključno 31. 10. 2019 (dalje "promocijsko obdobje").
 2. Sodelujoči morajo biti stari vsaj 18 let in več in morajo imeti stalno prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru ali v Švici (EGP) (dalje "sodelujoči").
 3. Šteje se, da so se vsi udeleženci strinjali, da jih s sodelovanjem v tej promociji zavezujejo ti pogoji in določila.
 4. Vsi izdelki morajo biti kupljeni pri trgovcih v Sloveniji, Trgovcem mora izdelke dobaviti podjetje Canon CEE GmbH (dalje "Canon") ali katera od družb iz skupine Canon s sedežem v EGP. Prosimo, preverite pri svojem prodajalcu, ali nakup spada v okvir promocijske akcije, da ne bi bili morda razočarani. Internetne trgovine morajo navesti registrirani/poštni naslov v Sloveniji.
 5. Vsi promocijski izdelki morajo biti novi, originalni Canonovi izdelki. Nakupi rabljenih, popravljenih ali obnovljenih izdelkov ali ponaredkov oziroma izdelkov, ki kakor koli kršijo pravice intelektualne lastnine Canonovih podjetij (to na primer vključuje, a ni omejeno na, nepooblaščeno uvožene ali »sive« izdelke), ne bodo upravičeni do sodelovanja v tej promocijski akciji. Če želite izvedeti več o podobnih izdelkih, poglejte https://www.canon.si/about_us/serial-number-checker.

 

 1. KAKO SODELOVATI

 

 1. Za sodelovanje v promocijski akciji morajo sodelujoči kupiti promocijski izdelek v Sloveniji, in sicer pri sodelujočem trgovcu v času trajanja promocijske akcije.
 2. Delno promocijsko vračilo denarja temelji na dveh načelih, in sicer ko udeleženec menja staro za novo svoj rabljeni DSLR ali brezzrcalni fotoaparat ali ko tega ne stori, ampak le kupi enega izmed promocijskih izdelkov. Pri menjavi staro za novo mora biti prinesen fotoaparat v delujočem stanju, kar pomeni, da se z njim lahko zajemajo fotografije.
 3. Promocijski izdelki bodo na voljo glede na razpoložljivost zalog. Canon ni odgovoren, če trgovci v promocijskem obdobju ne izpolnijo naročil promocijskih izdelkov.
 4. Za posamezni kupljeni izdelek je mogoče predložiti samo en zahtevek.
 5. Te promocijske akcije ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi akcijami.

 

 1. BONUS OB MENJAVI STARO ZA NOVO

 

 1. Sodelujoči bodo dobili pri menjavi staro za novo bonus v znesku, prikazanem pri ceniku promocijskih izdelkov.
 2. Če ste zavezanec za plačilo DDV v Sloveniji in prejmete povračilo dela kupnine, se lahko zmanjša obdavčljiva vrednost vašega nakupa in boste zato morda morali ustrezno zmanjšati znesek svojega vstopnega davka.

 

 1. ORGANIZATOR

 

 1. Organizator promocije je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Dunaj, Avstrija.

 

 1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 

 1. Podjetje Canon ni odgovorno (in to v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon) za nikakršno izgubo, škodo ali poškodbo, ne glede na vzrok, ki bi v okviru te promocije lahko doletela sodelujoče. Vendar nič od tega, kar je navedeno v teh pravilih, ne izključuje ali omejuje Canonove odgovornosti za morebitne telesne poškodbe ali smrt, če bi do teh prišlo zaradi dokazane malomarnosti Canonovih zaposlenih ali predstavnikov.
 2. Canon si pridržuje pravico, da brez kakršne koli odgovornosti to promocijo kadar koli odpove, dopolni in/ali spremeni.
 3. Canon si pridržuje pravico do revizije vseh zahtevkov za zagotovitev skladnosti s temi določili in pogoji ter pravico, da zahteva dodatne informacije in dokazila. Canon si pridržuje pravico, da izključi zahtevke in/ali sodelujoče, če sumi, da se promocija na kakršen koli način zlorablja. Canonove odločitve v zvezi s promocijo so dokončne in brez nadaljnje korespondence.

 

 1. PODATKI

6.1. Obdelovalec katerih koli osebnih podatkov, ki jih predložijo sodelujoči, je Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB. Vse oddane osebne podatke, potrebne za administrativne posle v zvezi s to promocijo, in za marketinške namene, če je to primerno in če sodelujoči dajo soglasje za prejemanje Canonovih marketinških sporočil, obdela Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irska. Oddani osebni podatki se varno shranijo in se lahko prenesejo na varen strežnik zunaj Evropskega gospodarskega prostora.

6.2. Osebni podatki sodelujočih so predmet Canonovega pravilnika o varovanju zasebnosti potrošnikov http://www.canon.si/privacy-policy/.

 1. ZAKONODAJA IN PRISTOJNOST

 

Ta določila in pogoje ter vse spore, ki izhajajo iz njih ali v povezavi z njimi, urejajo in tolmačijo avstrijski zakoni in je zanje neizključno pristojno dunajsko sodišče.

 

PROMOCIJSKI IZDELKI

 

Kompenzacija za nove nakupe. Popusti so v EUR.

 

Če ne prinesete nobenega fotoaparata, je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov navedenih v tej tabeli.

Če prinesete  fotaparat, ki ni polnega formata (zrcalni ali brezzrcalni), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli.

Če prinesete fotoaparat polnega formata (full frame), je to popust, ki ga dobite ob nakupu katerega koli od fotoaparatov, navedenih v tej tabeli.

EOS 5Ds

150

400

700

EOS 5DsR

150

400

700

EOS 5D Mk IV

150

450

750

EOS 6D Mk II

100

300

500

EOS R

150

450

750

EOS RP

100

350

550

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih